Recensies

Geplaatst door George op 03 nov. ’16  

Richard (en Bianca ook) is een echte hondenliefhebber, met ook nog echt verstand van honden en hun verzorging. Mijn honden hebben een week bij hem gelogeerd; hij is erg lief en geduldig voor ze, en laat ze lang en lekker uit. Ben dan ook zeer tevreden en raad hem iedereen aan!

 

Geplaatst door Mo op 25 okt. ’16  

Heel blij met Walking Bass/ Richard!! Onze hond, een herplaatser met de nodige problemen achter de rug, kan ik echt niet aan zomaar iemand meegeven. Door de zeer ervaren begeleiding van Richard en de kleine groepen (dus voldoende aandacht voor elke hond) kan ik onze hond met een gerust hart meegeven en geniet hij elke keer weer volop! Absolute aanrader!

 

Geplaatst door Isola Bella op 25 okt. ’16

Wat een geweldig logeerpartijtje (5 dagen) hebben Saartje en Sophie, respectievelijk 6 jaar en 11 maanden oud, onze ruwharige teckels met jullie Dexter gehad. Tot de volgende keer!

 

Geplaatst door A. Steinebach op 25 okt. ’16

Mijn hond gaat elke week mee met Richard van walking bass en het is geweldig! Hij loopt kleine groepjes en heeft daardoor dus echt voor elke hond alle aandacht. Richard is echt een expert met honden en bovendien erg flexibel en heeft een goede prijs. Echt een aanrader!!

 

Geplaatst door Wohrmann op 25 okt. ’16

Wij zijn zeer tevreden en blij met Richard. Onze hond Boris was meteen op zijn gemak bij de eerste wandeling (eerste keer samen gelopen om te kijken hoe het ging) en is inmiddels al een paar keer meegeweest met Richard. Hij wandelt zeker anderhalf uur met de hond, hij mag rennen, zwemmen, spelen, ravotten. Richard is een betrouwbare oppas voor onze hond en wij bevelen hem van harte aan!

 

Geplaatst door Star op 25 okt. ’16

Super tevreden over walking Bass
Onze hond is helemaal blij als ze Richard ziet
Gaan ook naar verschillende plekken om lekker te spelen zwemmen wandelen enz
Zeker aan te raden

 

Karin Vermeulen heeft Walking Bass beoordeeld — 5 sterren

4 oktober om 23:10

Vandaag voor het eerst contact gehad met Richard. Ik ben vrijdag geopereerd en degene waar ik logeer bleek gisteren na val van ladder met gebroken enkel rond te lopen, dus in het gips gezet. Richard heeft ons uit de brand geholpen. Stond snel voor ons klaar. Is heerlijk met de honden erop uit gegaan en bij terugkomst lagen mijn kanjers aan zijn voeten. Kan zelf een klein blokje met ze en dankzij richard kunnen ze nu bij hem hun energie kwijt. Dank je wel. Een topper.. Ohh ja.. Heb hem kopie id gevraagd en ook dat was geen probleem..

 

Ellen van Ekeren heeft Walking Bass beoordeeld — 5 sterren

27 juli

Onze witte herder Peggy heeft een week bij Richard gelogeerd. En ze heeft een superweek gehad. En wij kregen steeds foto’s en filmpjes toegestuurd. Een aanrader dus!!!

 

Natalia Silvares Perracini  heeft Walking Bass beoordeeld — 5 sterren

6 juli

Best thing we did was hire Richard for our dog. He always takes him to great parks and lakes where he has a lot of fun and comes home tired and happy. I love the pictures and videos he sends us. Highly recommend for people who want to give there pets happy and fun moments

 

Greg Dennett heeft Walking Bass beoordeeld — 5 sterren

30 mei

Great Service. We have a particularly difficult dog. Richards’ approach is perfect and our dog always comes home happy and tired! Highly recommended!

 


Walking Bass

Zoek op mijn site